Aminosyrer

Aminosyrer er organiske forbindelser som inneholder både karboksyl- og aminogrupper. Proteinet består av bare 22 av flere hundre kjente aminosyrer. Aminosyrer er de grunnleggende byggesteinene av muskler og det beste anti-katabolisme etter treningsstudio.
Det er så mange aminosyre kosttilskudd som vi har delt dem. Det finnes ulike produkter på markedet med aminosyrer i sammensetningen, med utgangspunkt i enkle aminosyrer, hvor alle 22 aminosyrer er oftest gjennom forgrenede aminosyrer BCAA, hvor det bare er 3 aminosyrer (leucin, vanilje, isoleucin) eller aminosyrer som forårsaker veksthormonnivåer (arginin, ornitin, lysin) som slutter med preparater som inneholder bare en sublim aminosyre, slik som taurin, arginin, tyrosin, tryptofan, etc.

Aktive filtre

Olimp BCAA XPLODE Powder 500g

Grunnpris kr 399,00 -20% Pris kr 319,20

BCAA Xplode™ er et produkt som endelig møter alle dine forventninger! Tre fantastiske smaker: sitron, appelsin og ananas, og utmerket løselighet på grunn av en høy kvalitet til super-mikronisert, farmasøytisk BCAA.

Vigor - Next Level - 500g

Pris kr 499,00

Vigor inneholder citrullin malat, natrium, kalium og arginin alfaketoglutarat som skaper en unik pump i musklene. Den eksklusive blandingen av kolin bitartrat acetyl L-karnitin, Chizandra og aminosyren tyrosin gir en stabil fokus og setter deg i "sonen".