Protein

6Pak_milky_shake_whey_30g.png

Proteinet er viktigste elementene i hvert menneskes diett, med hvem vi ofte har et problem å gi i passende mengder i løpet av dagen. Her, ved hjelp av ulike protein kosttilskudd kommer, som er et flott supplement til manglene i dette makro næringsstoffet! Proteintilskudd brukes av både kvinner og menn, uavhengig av formålet med treningen. Utvalget av proteintilskudd er ekstremt rik, så alle vil finne det rette produktet for seg selv. Proteintilskudd er forskjellig fra hverandre, hovedsakelig ved kilden, biologisk verdi og absorpsjonstid.

Aktive filtre

Olimp Gold Beef Pro-Tein 700g/1800g

Pris kr 309,00

Fysisk aktive personer bør tenke på ernæringen sin og velge riktig kosttilskudd som blir brukt. Dette er selvfølgelig bare et forslag om å velge høykvalitetsprodukter, som har en fullverdig sammensetning, og det viktigste er at du er sikker på at det produsenten erklærer, er med i pakken.

Self Whey Shake - 3kg

Pris kr 699,00

Whey Shake Protein er perfekt for deg som ønsker et hurtigvirkende proteintilskudd som støtter en rask og effektiv restitusjon rett etter trening. Produktet inneholder alle de viktige essensielle aminosyrene og er velegnet for å reparere og bygge muskulat