• Redusert pris

Olimp Gold Omega 3 D3 K2 Sport Edition 60 kaps.

kr 189,00
kr 132,30 Spar 30%
Inklusive MVA
Sensasjonell forberedelse basert på omega 3 syrer med tilsetning av vitamin D3 og K2 i form av kapsler! Designet for å møte behovene til de mest krevende idrettsutøvere. Meget god fordøyelighet av hver servering garantert av produsenten!
Antall
På lager

  •  Sikkerhet og personvern Sikkerhet og personvern
  • Frakt Frakt
  • Retur regler Retur regler

Olimp Gold Omega 3 D3 K2 Sport Edition 60 kaps.

 

Sensasjonell forberedelse basert på omega 3 syrer med tilsetning av vitamin D3 og K2 i form av kapsler! Designet for å møte behovene til de mest krevende idrettsutøvere. Meget god fordøyelighet av hver servering garantert av produsenten!

Olimp Gold Omega 3 D3 + K2 Sport Edition er et utmerket forberedelse med et bredt spekter av aktivitet - skapt for de mest krevende idrettsutøvere. Dens helsefremmende egenskaper skyldes faste doser av bestemte omega 3-syrer (konsentrat er preget av så mye som 65% av innholdet av de mest ønskelige syrer). Imidlertid absorberes de anvendte vitaminer enkelt. Vitamin K2 er oppnådd fra natto, så det er av naturlig opprinnelse (det er den mest aktive varianten av menanchinon 7). Produktet inneholder også vitamin D3 i nivå på opptil 50mcg (2000 IE).

Den olje som anvendes i produktet er avledet fra kaldtvannsfisk og supplerer diett mest verdifulle omega 3. Tale, selvfølgelig EPA (eikosapentaensyre) og DHA (dokosaheksaensyre), som bidrar til korrekt drift av immunsystemet, men også i hjertet og hjerte- og karsystemet.

Vitamin D og K bidra til å opprettholde riktig funksjon av sirkulasjonssystemet - Vitamin C bidrar til normal for blodlevring, mens vitamin D bidrar til å opprettholde normale nivåer av kalsium i blodet. I tillegg er vitamin K involvert i å opprettholde full mineralisering av bein og tenner ved å påvirke bedre absorpsjon av kalsium og fosfor. Det styrker også immunforsvaret. K-vitamin deltar også i å opprettholde sunne bein.

 

OBS! Produktbeskrivelser på Muskelsone.no er opphavsrettslig beskyttet. Kopiering av bilder og produktbeskrivelser som er lagt ut på vår nettside www.muskelsone.no er strengt forbudt!!! Pris for en av våre produktbeskrivelser er 50 000 kroner netto.

OLI/616

Spesifikke referanser

Innhold: 1 kaps.
Fett (fiskeolje) 65% Omega 3 fettsyrer
EPA
DHA
andre Omega 3
1000 mg
330 mg
220 mg
100 mg
Vitamin D3 50 mcg 1000%
Vitamin K2 50 mcg 67%
Vitamin E 12 mg 100%

Ingredienser: fiskeolje (kilden til omega-3 syrer), menakinon (menaquinon-7, hentet fra gjæret soya) - vitamin K, D-alfa-tokoferol - vitamin E, cholecalciferol - vitamin D, kapselkomponenter (gelatin, vann, substans opprettholde fuktighet - glycerol, fargestoff - E 150d).

Anbefalt daglig dose:

1-3 kaps per dagen


MERKNADER:
Kosttilskudd / Matvare som erstatter hele dagen diett, for vektkontroll.
Det kan ikke brukes som erstatning eller erstatning for et variert kosthold.
Ikke overskrider anbefalt daglig inntak.
Produktet bør ikke brukes av ammende mødre og gravide kvinner.
Oppbevares utilgjengelig for små barn.
Oppbevares på et tørt sted ved romtemperatur opp til 25°C. Beskytt mot lys.

Du liker kanskje også