• Redusert pris

Olimp Gold Salmon 12000 Amino 300 kaps.

kr 539,00
kr 377,30 Spar 30%
Inklusive MVA
Olimp Gold Salmon 12000 Amino det er på tide med forandring! Du ser på en ny type preparat, som er basert på proteinhydrolysat av laks av den høyeste kvaliteten!
Antall
På lager

  •  Sikkerhet og personvern Sikkerhet og personvern
  • Frakt Frakt
  • Retur regler Retur regler

Olimp Gold Salmon 12000 Amino 300 kaps.

  • HYPOALLERGISK LAKSEPROTEINHYDROLYSAT
  • RASK ASSIMILERING
  • STORE MENGDER EKSOGENE AMINOSYRER (EAA) OG BCAA
  • HØY KONSENTRASJON AV L-ARGININ OG L-PROLIN
  • INGEN FISKELUKT
  • BARE SPOR AV FETTER

Det er på tide med forandring! Du ser på en ny type preparat, som er basert på proteinhydrolysat av laks av den høyeste kvaliteten. I kapselform! Den nye proteinkilden er preget av et utmerket aminogram og økt innhold av l-arginin og l-prolin! Hvis du lurer på om en "lukter fisk" – preparatet har ingen lukt slik at du trygt kan bruke det hele dagen!

VI GIR DEG ET AMINOSYRE-GJENNOMBRUDD!

Ernæringsmessige krav til aktive folk er mye høyere, både når det gjelder kvalitet og kvantitet av mat som spises i forhold til dem som ikke beveger seg. Hovedproblemet som hindrer oppfyllelsen av disse kravene er bruk av proteinkilder som har lav kvalitet og bruk av proteiner av vegetabilsk opprinnelse. De mest verdifulle, når det gjelder aminosyresammensetning og biologisk verdi (BV), er proteiner av animalsk opprinnelse. Fysisk aktive mennesker bør basere seg på dem.

Gold Salmon 12000 Amino Mega Tabs®- DE NYESTE LAKSAMINOSYRENE I DIN DIETT!

Gold Salmon 12000 Amino Mega Tabs® er en topp kvalitet Lakseproteinhydrolysat (SPH, ProGo™), fra den nordlige delen av Atlanterhavet som gir umiddelbart fordøyelige aminosyrer med optimal profil.

De viktigste kjennetegnene ved Gold Salmon 12000 Amino Mega Tabs® som setter den over andre aminosyreprodukter er:

1) inneholder ekstremt hydrolyserte proteiner av nord-atlantisk laks (ProGo™) som resulterer i rask absorpsjon og maksimal reduksjon av en allergifremkallende virkning av protein.

Vanligvis er allergiske reaksjoner forårsaket av proteiner med en vekt på 10 kDa og mer. Studier viser at de største av proteiner i ProGo™ ikke overstiger 6,4 kDa. Derfor er hydrolysatet klassifisert som hypoallergisk, det vil si at risikoen for eventuelle reaksjoner av immunsystemet er ubetydelig.

ProGo™ kjennetegnes av fort tilgjengelighet på grunn av den unike graden av hydrolyse (50% av peptider har en molekylvekt under 1000 Da, og 99% peptider er ikke tyngre enn 3000 Da).Takket være dette er biotilgjengeligheten av nitrogen høyere med 79%, 74% og 20%, ​​sammenlignet med et myseproteinisolat (WPI),en lav (WPH-Low) og en høy myseproteinhydrolysat (WPH-High ). I tillegg er nitrogenabsorpsjon mye mer effektiv og varer lengre enn i andre sammenlignbare proteinkilder. Som resultat er muskler mye bedre mettet med aminosyrer.

2) et høyt innhold av eksogene aminosyrer (EAA), inkludert BCAA,

3) den unike aminosyreprofilen, med et spesielt høyt innhold av L-arginin (Arg) og L-prolin (Pro), som er 3 og 6 ganger høyere sammenlignet med myseproteinhydrolysatet (WPH)

GOLD SALMON 12000 AMINO MEGA TABS® – sunne og fullverdige aminosyrer i utviklingen av dine muskler!

OBS! Produktbeskrivelser på Muskelsone.no er opphavsrettslig beskyttet. Kopiering av bilder og produktbeskrivelser som er lagt ut på vår nettside www.muskelsone.no er strengt forbudt!!! Pris for en av våre produktbeskrivelser er 50 000 kroner netto.

OLI/518

Spesifikke referanser

Innhold: 4 kaps
L-leucin 258 mg
L-valin 176 mg
L-isoleucin 129 mg
L-rginin 469 mg
L-fenylalanin 193 mg
L-histidin 94 mg
L-metionin 123 mg
L-lysin 322 mg
L-treonim 223 mg
L-tryptofan 47 mg
L-alanin 404 mg
L-asparaginsyre 697 mg
L-glutaminsyre 709 mg
Glycin 733 mg
L-prolin 404 mg
L-serin 252 mg
L-cystein 29 mg
L-tyrosin 88 mg

Dosering: Ta 1 porsjon (4 tabletter) 1-2 ganger om dagen med et måltid, drikk rikelig med vann.

Merknader: Kosttilskudd / Matvare som erstatter hele dagen diett, for vektkontroll. Det kan ikke brukes som erstatning eller erstatning for et variert kosthold. Ikke overskrider anbefalt daglig inntak. Produktet bør ikke brukes av ammende mødre og gravide kvinner. Oppbevares utilgjengelig for små barn. Oppbevares på et tørt sted ved romtemperatur opp til 25°C. Beskytt mot lys.