Kevin Levrone LEGENDARY MASS 6.8KG

kr 595,00
Inklusive MVA
Kevin Levrone LEGENDARY MASS - Dette er et "gainer" kosttilskudd, og bruk av det er assosiert med en økning i kaloriinntak....
Velg smak:
Antall
På lager

  •  Sikkerhet og personvern Sikkerhet og personvern
  • Frakt Frakt
  • Retur regler Retur regler

Kevin Levrone LEGENDARY MASS:

  • OPTIMALT BALANSERT INNHOLD AV NÆRINGSSTOFFER
  • HØYT INNHOLD AV FULLVERDIGE PROTEINER
  • FANTASTISK SMAK OG UTMERKET LØSELIGHET
  • STØTTER UTVIKLINGEN AV MUSKELMASSE
  • GIR BYGGEMATERIALET FOR UTVIKLING OG REGENERERING AV MUSKELVEV
  • BESKYTTER KROPPEN MOT KATABOLSKE PROSESSER

Hver idrettsutøver må være klar over viktigheten av tilstrekkelig ernæring, som i kombinasjon med riktig trening gir størst mulig effekt, f. eks. i form av økninger i muskelmasse og styrke. Dette er et "gainer" kosttilskudd, og bruk av det er assosiert med en økning i kaloriinntak, og supplering det med næringsstoffer av høy kvalitet som proteiner og karbohydrater. En stor fordel er uproblematisk løselighet og raffinert smak som gjør at hver porsjon er fylt med glede!

Levrone LevroLegendaryMASS er en karbohydrat-protein gainer for idrettsutøvere som trener intens og har som mål å øke muskelmasse og styrke. Produktet gir karbohydrater i form av lett biotilgjengelig maltodekstrin og protein av høy kvalitet i form av proteinkompleks som omfatter:

- melkeproteinkonsentrat Carbelac®

- myseproteinkonsentrat

- myseproteinisolat Isolac®

- myseproteinhydrolysat Optipep™

- hydrolysert kasein PeptoPro®

Karbohydrater og proteiner er essensielle næringsstoffer som er viktige for hver hardtreningsutøver. Karbohydrater bidrar til å gjenopprette riktig funksjon av muskler etter en meget anstrengende eller langvarig fysisk trening som fører til muskeltretthet og oppbruk av glykogen i skjelettmuskel*. Proteiner bidrar til vekst og opprettholding av muskelmasse, og derfor bør det inngå i diettplanen for hver idrettsutøver. Forskninger tyder på at proteinforbruk i kombinasjon med maltodextrin forbedrer absorpsjonen av proteiner i kroppen [1]. Forbruk av protein i kombinasjon med karbohydrater anbefales for utholdenhetsutøvere så vel som for dem som ønsker å øke muskelmassen.

[1]. Hida A, Hasegawa Y, Mekata Y, Usuda M, Masuda Y, Kawano H, Kawano Y. Effects of egg white protein supplementation on muscle strength and serum free amino acid concentrations, Nutrients 2012; 4: 1504-1517.

OBS! Produktbeskrivelser på Muskelsone.no er opphavsrettslig beskyttet. Kopiering av bilder og produktbeskrivelser som er lagt ut på vår nettside www.muskelsone.no er strengt forbudt!!! Pris for en av våre produktbeskrivelser er 50 000 kroner netto.

LEC/001

Spesifikke referanser

ean13
5902610930058
Innhold: 200 g
Energi 3268kJ / 771 kcal
Fett 5.2 g
mettede fettsyrer 3.2 g
Karbohydrater 138 g
inkludert sukker 20 g
Fiber 2 g
Protein 42 g
Salt 0.2 g

Ingredienser: Karbohydratkompleks (maltodextrin, glukose), proteinkompleks [melkproteinkonsentrat, Carbelac®-wheyproteinkonsentrat, Isolac®-wheyproteinisolat, Optipep ™ -valleproteinhydrolysat, hydrolysert PeptoPro®-kasein (fra melk)], kakao-1, substans fortykning (xantangummi), aromaer, fargestoffer (rødbeter 7, karamell-1,2,3, beta-karoten-4,5,6).
For smaker: sjokolade-1, sjokolade med hasselnøtt-2, karamell-3, banan-4, vanilje-5, vanilje-mandel-6, jordbær-7, hvit sjokolade med kokos-8

Anbefalt forbruk:
Bland 4 skudd med pulver (200g) med 400 ml vann eller skummet melk. På grunn av den høye konsentrasjonen av næringsstoffer i produktet, kan du spise ½ porsjoner 2 til 4 ganger om dagen.

Treningsdag:
Bruk ½-1 porsjoner i 45-75 minutter før trening og ½-1 porsjoner umiddelbart etter trening.
Ikke-treningsdag:
Forbruker 1 porsjon mellom måltider.

Merknader:
Kosttilskudd / Matvare som erstatter hele dagen diett, for vektkontroll.
Det kan ikke brukes som erstatning eller erstatning for et variert kosthold.
Ikke overskrider anbefalt daglig inntak.
Produktet bør ikke brukes av ammende mødre og gravide kvinner.
Oppbevares utilgjengelig for små barn.
Oppbevares på et tørt sted ved romtemperatur opp til 25°C. Beskytt mot lys.

Skriv din anmeldelse!

2019-05-24

Fornøyd!

Smaken er kjempegod! Liker den veldig og det blir flere bestillinger :) blander seg godt med vann! Anbefales på det sterkeste!

Du liker kanskje også