Olimp Kreatin 1000 300kaps.

kr 399,00
Inklusive MVA
Den høye konsentrasjonen av kreatin i musklene stimulerer syntesen av proteiner som virker anti-katabolske og anabole, noe som påvirker den raskere veksten av såkalte. magert muskelmasse, deres styrke og effektivitet.
Antall
På lager

  •  Sikkerhet og personvern Sikkerhet og personvern
  • Frakt Frakt
  • Retur regler Retur regler

Olimp Kreatin 1000 300 kaps.

OLIMP Kreatin 1000 er et preparat i form av tabletter som inneholder kreatin. Kreatinmolekylet er den grunnleggende energibæreren i muskelceller. Tilstrekkelig tilskudd av kreatinivåer øker innholdet av fosfokreatin, noe som muliggjør rask resyntese av ATP - en direkte energikilde som bidrar til å øke intensiteten og effektiviteten i muskelarbeid. Dynamikken i preparatet forbedrer tilstedeværelsen av sorbitol, som, takket være omdannelsen i kroppen til fruktose og glukose, øker den insulinavhengige intramuskulære transporten av kreatin, og samtidig viser ingen bivirkninger som er typiske for enkle sukkerarter. Den høye konsentrasjonen av kreatin i musklene stimulerer syntesen av proteiner som virker anti-katabolske og anabole, noe som påvirker den raskere veksten av såkalte. magert muskelmasse, deres styrke og effektivitet.OBS! Produktbeskrivelser på Muskelsone.no er opphavsrettslig beskyttet. Kopiering av bilder og produktbeskrivelser som er lagt ut på vår nettside www.muskelsone.no er strengt forbudt!!! Pris for en av våre produktbeskrivelser er 50 000 kroner netto.

OLI/304

Spesifikke referanser

Døgndose 5 kapsler
Energi 4 kcal
Protein 1 g
Karbohydrat <0,1 g
Fett 0 g
Kreatin monohydrat 6250 mg

Dosering: 5-10 tabletter etter trening eller på samme tid på en ikke-treningsdag.

Merknader: Kosttilskudd / Matvare som erstatter hele dagen diett, for vektkontroll. Det kan ikke brukes som erstatning eller erstatning for et variert kosthold. Ikke overskrider anbefalt daglig inntak. Produktet bør ikke brukes av ammende mødre og gravide kvinner. Oppbevares utilgjengelig for små barn. Oppbevares på et tørt sted ved romtemperatur opp til 25°C. Beskytt mot lys.

Du liker kanskje også