• Redusert pris

Olimp BCAA XPLODE Powder 500g

kr 399,00
kr 319,20 Spar 20%
Inklusive MVA
BCAA Xplode™ er et produkt som endelig møter alle dine forventninger! Tre fantastiske smaker: sitron, appelsin og ananas, og utmerket løselighet på grunn av en høy kvalitet til super-mikronisert, farmasøytisk BCAA.
Antall
Det er ikke nok av produktet på lager

 

Sikkerhet og personvern

 

Frakt

 

Retur regler

Olimp BCAA XPLODE Powder 500g

  • HØYT KONSENTRERTE BCAA-AMINOSYRER I HVER PORSJON
  • BERIKET MED EN SOLID DOSE GLUTAMIN
  • BESKYTTER KROPPEN MOT KATABOLISME, STØTTER REGENERERING
  • BIDRAR TIL Å FJERNE TRETTHET PÅ TRENING OG TIL BEDRE MUSKELVEKST

DU HAR ALDRI HATT SLIKE VELSMAKENDE AMINOSYRER!

Verdsetter du høyeste kvalitet og effektivitet, men smak er veldig viktig for deg?

BCAA Xplode™ er et produkt som endelig møter alle dine forventninger! Tre fantastiske smaker: sitron, appelsin og ananas, og utmerket løselighet på grunn av en høy kvalitet til super-mikronisert, farmasøytisk BCAA. Takket vare dette aminosyrer i BCAA Xplode™ absorberes uvanlig raskt og er umiddelbart tilgjengelige for anabole prosesser og energiprosesser.

Føl eksplosjonen av anabole energi som vil fylle dine muskler! Hurtigere regenerering, intensiv konstruksjon av nye proteiner, ren muskelmasse i pulver!

BCAA Xplode™ er en ekstrem dose - opptil 6000mg det reneste krystallinsk BCAA i en porsjon – en absolutt rekord! BCAA-aminosyrer er den grunnleggende bestanddelen av muskler som utgjør nesten 40% av deres tørrstoff! BCAA Xplode™ er viktige anabole byggestein som gjør at du kan bygge rockharde muskler. BCAA i fri form blir absorbert direkte inn i ditt kretsløp, fordi de ikke fordøyes, slik som protein fra mat. Takket vare dette kan de nå hvor de trenges mest – til muskelvev. BCAA forsterker anabole prosesser i muskler, fremskynder proteinsyntese og bidrar til en økt regenereringstid og oppbygging av muskelmasse.

GLEM KATABOLISMEN! DEN ER FULLSTENDIG BORTE!

MER ENERGI TIL Å TRENE! MINDRE TRETTHET! FULL BESKYTTELSE!

BCAA Xplode ™ er ikke bare en utmerket byggestein. Det er aminosyrer som beskytter dine muskler mot katabolisme, når de er brukt før treningen begynner. Under intens trening oppstår det mictrotrauma i muskelvev og dine muskler brukes for å skape energi når du går tom for energi fra glukose. BCAA Xplode™ brukt før din trening gjør det mulig a beskytte muskelproteinene mot nedbrytning fordi det er akkurat forgrenede aminosyrer som blir omdannet til glukose i din lever og muskler og kan brukes som en alternativ energikilde. Under trening kan et høyt nivå av BCAA i kroppen føre til en reduksjon av serotoninproduksjonen i hjernen som reduserer følelsen av tretthet. Hvis du vil trene hardt og lenge og beskytte dine muskler mot nedbrytning, er BCAA Xplode™ det ideelle produktet for deg! For a styrke anti-katabole virkning av preparatet, ble dens sammensetning supplert med en passende mengde L-glutamin, som er den andre viktigste bestanddelen av muskler.

BCAA Xplode ™ ET OPTIMALT SAMMENSETNINGSFORHOLD !!

Dette er et utmerket, kompleks produkt som inneholder aminosyrene L-leucin, L-valin og L-isoleucin som er nødvendige for kroppen. For a maksimere effektene av BCAA er hver aminosyr ekstremt viktig. BCAA Xplode ™ inneholder 6g farmasøytisk rene, super mikroniserte BCAA-aminosyrer i det optimale forholdet for muskler pa 2:1:1 L-leucin, L-valin og L-isoleucin. Sammen med L-glutamin forbedrer de betydelig nitrogenbalansen i kroppen, bidrar til a sikre et optimalt miljø for løpet av anabole prosesser samt tilgjengeligheten av byggekomponenter av den høyeste kvaliteten.

BCAA finner raskt veien til blodet og til muskler, hvor de fremskynder syntese av proteiner og påvirker vekst og regenerering av muskelfibrer. I løpet av en lang trening kan de transformeres til alanin og deretter til glukose – de er en reserveenergikilde som sparer muskelproteiner. Et høyt nivå av BCAA i blodet fører til en reduksjon av serotoninproduksjon i hjernen som hjelper å redusere følelsen av tretthet.

OBS! Produktbeskrivelser på Muskelsone.no er opphavsrettslig beskyttet. Kopiering av bilder og produktbeskrivelser som er lagt ut på vår nettside www.muskelsone.no er strengt forbudt!!! Pris for en av våre produktbeskrivelser er 50 000 kroner netto.


Spesifikke referanser

Innhold: 10 g
Energi 158,4kJ/20,6kcal
Protein 5,1 g
Karbohydrter
som sukker
0 g
0 g
Fett
mettede fettsyrer
0,02 g
0,02 g
Salt 0,45 g
BCAA
L-leucin
L-Valin
L-Isoleucin
6000 mg
3000 mg
1500 mg
1500 mg
L-glutamine 1 g
Vitamin B6 2 mg (143%)

Ingredienser: Frie BCAA-aminosyrer (30% L-leucin, 15% L-valin, 15% L-isoleucin), surhetsregulatorer: sitronsyre, natriumcitrat, appelsinsyre; 10% L-glutamin, smaker, fortykningsmidler - arabisk gummi, xantangummi, natriumkarboksymetylcellulose; søtningsmidler: acesulfam K, sukralose, cyklamater; anti-kakende midler: kalsium fosfat, silisiumdioksyd; emulgator: soya lecitin, 0,02% pyridoksin hydroklorid (vitamin B6), pigmenter: riboflavin (for smaker: sitron, pære), beta-karoten cochineal, riboflavin (for oransje smak), cochineal (for smaker: fruktstikk, jordbær).

BRUKSANVISNING:

Anbefalt daglig dose: 1 porsjon (10 g pulver - 25 enheter olimpskudd eller 2 flate bordskjeer) oppløses i 200 ml vann og drikk 1-2 ganger om dagen - før et måltid eller trening og etter trening eller ved sengetid. Forbruker umiddelbart etter forberedelsen. Ikke overskrider anbefalt daglig inntak per dag. Kosttilskudd kan ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Et balansert kosthold og en sunn livsstil anbefales.
Merk: Tillatelig slamdannelse som ikke påvirker produktets kvalitet.

MERKNADER:
Kosttilskudd / Matvare som erstatter hele dagen diett, for vektkontroll.
Det kan ikke brukes som erstatning eller erstatning for et variert kosthold.
Ikke overskrider anbefalt daglig inntak.
Produktet bør ikke brukes av ammende mødre og gravide kvinner.
Oppbevares utilgjengelig for små barn.
Oppbevares på et tørt sted ved romtemperatur opp til 25°C. Beskytt mot lys