• Redusert pris

Olimp Pump Xplode 300g

kr 249,00
kr 174,30 Spar 30%
Inklusive MVA
Olimp Pump Xplode er en pre-trening som gir effekten av maksimal muskelpumpe. Det garanterer sterk funksjonalitet selv under den vanskeligste treningen.
Velg smak:
Antall
På lager

 

Sikkerhet og personvern

 

Frakt

 

Retur regler

Olimp Pump Xplode 300g:

  • Styrkeforbedring
  • Økt styrke
  • Økt kapasitet
  • Inneholder ikke koffein
  • Inneholder ikke kreatin

Olimp Pump Xplode har ingen koffein, så den kan brukes til og med under kveldsøvelser. Du kan bruke Olimp Pump Xplode når som helst på dagen. Det inneholder heller ikke kreatin. Olimp Pump Xplode er en preworkout. Dets viktigste oppgave er å oppnå maksimal muskelpumpe og utholdenhet under trening.

Hovedingredienser til Olimp Pump Xplode:

Citrullin – støtter syntese av arginin som har innflytelse på mengden av nitrogenoksid i muskler og utvidelsen av blodkar.

AAKG - forbedrer treningsenergien, transporterer oksygen og næringsstoffer til musklene som er nødvendige under treningen.

Beta alanin - er forløperen for karnosin, som er ansvarlig for avsyring av kroppen, hemmer katabolisme og støtter muskler som gjør at muslker er velnærte od bedre forberedte til trening.

Natriumcitrat - øker treningskapasiteten, forlenger energiproduksjon.

Svart pepper ekstrakt - øker blodtilførselen til fordøyelsessystemet, takket være dette blir næringsstoffer bedre absorbert.

En forsiktig kombinasjonen av riktig utvalgte doser av nitrogenoksid forløpere - AAKG og L-citrulline vil gjøre Olympus Pump Xplode til din beste venn under hver trening.

OBS! Produktbeskrivelser på Muskelsone.no er opphavsrettslig beskyttet. Kopiering av bilder og produktbeskrivelser som er lagt ut på vår nettside www.muskelsone.no er strengt forbudt!!! Pris for en av våre produktbeskrivelser er 50 000 kroner netto.

OLI/627

Spesifikke referanser

ean13
5901330064791
Innhold: 9 g
L-Citrullin 3000 mg

L-Arginin aplfa- ketoglutarat

hvorav L-Arginin

2000 mg

1300 mg

Beta-alanin 1000 mg

Natriumsitrat

hvorav natrium

566 mg

133 mg

Niacin (mg NE) 16 mg (100%)

Svart pepper ekstrakt

hvorav piperin

5 mg

4.75 mg

Tiamin Vit. B1 1.1 mg (100%)
Vitamin B6 1.1 mg (100%)
Vitamion B12 2.5 µg (100%)

ANBEFALT FORBRUK:

Ta 1 porsjon (9 g pulver) daglig ca 30 minutter før trening. Tilsett 1 porsjon (9 g = ½ scoop) til 250 ml vann. Konsumere umiddelbart etter forberedelsen. Ikke overskrider anbefalt daglig dose. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert og balansert kosthold. Et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil anbefales.

ADVARSEL:
Anbefales ikke for barn, gravide og ammende kvinner eller i tilfelle overfølsomhet overfor noen formell ingrediens. Noen individer kan oppleve en følelse av prikking eller følelsesløshet etter forbruket. Dette er en midlertidig effekt som tilskrives sterk effekt av beta-alanin. Det påvirker ikke helse. Oppbevares utilgjengelig for barn. Tillatelig lumping av et produkt påvirker ikke kvaliteten på produktet.

Du liker kanskje også