Olimp Gold Beef Pro-Tein 700g/1800g

kr 309,00
Inklusive MVA
Fysisk aktive personer bør tenke på ernæringen sin og velge riktig kosttilskudd som blir brukt. Dette er selvfølgelig bare et forslag om å velge høykvalitetsprodukter, som har en fullverdig sammensetning, og det viktigste er at du er sikker på at det produsenten erklærer, er med i pakken.
Velg smak:
Velg størrelse:
Antall
På lager

  •  Sikkerhet og personvern Sikkerhet og personvern
  • Frakt Frakt
  • Retur regler Retur regler

Olimp Gold Beef Pro-Tein 700g

  • Et protein som kommer fra et hydrolysert storfeprotein og storfe-blodplasma
  • Unik formel
  • Original smak og god oppløselighet
  • Utmerket tilskudd til kostholdet

 

GOLD BEEF-PRO™-TEIN er en respons fra spesialister som jobber med fysisk aktive personer, og deres tilskudd i den kjente Olimp Laboratories® til behovet for diversifisering av proteinkilder tilgjengelige i kostholdet til fysisk aktive personer, som har et behov om å berike kostholdet med høyestekvalitets proteinkonsentrater som kommer fra storfe.


GOLD BEEF-PRO ™ -TEIN
går langt utover de populære på markedet enkeltkomponent-hydrolysatene av storfeproteiner. Dette eksklusive produktet er anriket med proteiner og bioaktive peptider fra storfe-blodplasma, som har et bredt spekter av antiinflammatoriske effekter, som er i stand til å bidra betydelig til forbedring av muskelmassenes byggehastighet, dens kvalitet, regenereringshastighet, samt. egenskapene og omfanget av treningen. Brukt under produksjonen som blir gjennomført i farmasøytiske forhold, takket være en tidlig enzymatisk behandling, er den en kilde til frie aminosyrer som raskt annekterer og lavmolekylære peptider som absorberer direkte inn i blodet ca. 15 minutter etter forbruk. Dette reduserer risikoen for å utvikle katabolske tilstander i belastete på grunn av trening muskelceller eller i muskelceller som forblir i perioden med forbigående underernæring.


I tillegg oppfyller GOLD BEEF-PRO
™-TEIN de høyeste standardene for høyproteinprodukter:

- Inneholder en fullstendig profil med proteinogene aminosyrer med en betydelig andel av essensielle aminosyrer (EAA), inkludert forgrenede aminosyrer (BCAA), som har en sterk anabolsk og anti-katabolsk virkning
- Inneholder ikke laktose, så den kan vellykket brukes av personer med laktoseintoleranse
- Kjennetegnes av et sporinnhold av karbohydrater (mindre enn 0,5g) og fett (mindre enn 1g) per porsjon
- Er et produkt med svært høy proteinkonsentrasjon
- Fri for forurensninger som kan akkumuleres i kjøtt


OBS! Produktbeskrivelser på Muskelsone.no er opphavsrettslig beskyttet. Kopiering av bilder og produktbeskrivelser som er lagt ut på vår nettside www.muskelsone.no er strengt forbudt!!! Pris for en av våre produktbeskrivelser er 50 000 kroner netto.


Spesifikke referanser

Innhold: 35 g 100 g
Energi 551 kJ/130 kcal 1563kJ/368 kcal
Fett
inkludert mettede fettsyrer
0,6 g
0,6 g
1,7 g
1,7 g
Karbohydrater
inkludert sukker
<0,5 g
<0,5 g
<0,5 g
<0,5 g
Protein 31 g 88 g
Salt 0,8 g 2,4 g

Merknader: Kosttilskudd / Matvare som erstatter hele dagen diett, for vektkontroll. Det kan ikke brukes som erstatning eller erstatning for et variert kosthold. Ikke overskrider anbefalt daglig inntak. Produktet bør ikke brukes av ammende mødre og gravide kvinner. Oppbevares utilgjengelig for små barn. Oppbevares på et tørt sted ved romtemperatur opp til 25°C. Beskytt mot lys.

Du liker kanskje også