• Redusert pris

6PAK LIFE PAK Antiox formula 180g

kr 199,00
kr 149,25 Spar 25%
Inklusive MVA
Antall
På lager

  •  Sikkerhet og personvern Sikkerhet og personvern
  • Frakt Frakt
  • Retur regler Retur regler

6PAK LIFE PAK Antiox formula 180g


  • Et omfattende vitamin- og mineralpreparat med antioksidanter
  • anriket med høy standardisering planteekstrakter
  • Unik, god tropisk smak
  • Det ideelle valget til krevende idrettsutøvere
  • Inneholder et tillegg av piperin (hjelper med assimileringen av hver porsjon)

Et komplekst preparat basert på høyestekvalitets vitaminer og mineraler beriket med planteekstrakter!
Hver porsjon kompletterer alle dets mangler. Pulverformen garanterer en komfort ved hvert valg av dose som velges ut fra individuelle behov. Etter oppløsning, opprettes en deilig tropisk drink. Veldig god assimilering!

Produktet brukes og anbefales av spillere fra 6PAK, inkludert unge bodybuildings-verdensstjerner- Piotr Borecki og Tomasz Marzec.

6PAK Nutrition LIFE PAK er et preparat rettet mot de mest krevende idrettsutøverne. Dets formel baserer seg på høykvalitets vitaminer og mineraler, som i tillegg har blitt beriket med naturlige planteekstrakter av høy standardisering.

Bruken av piperin gir økt assimilering. Formelen av preparatet inkluderer velbalanserte doser av individuelle ingredienser med vekt på de som utøvere ofte har mangel på. Den vil hjelpe deg å supplere mangelen, som kan begrense de oppnådde resultatene. Ved å velge dette produktet kan du være sikker på produktets høyeste kvalitet.

AVANSERT UTLÅN AV STERKE ANTIOKSIDANTER OG VITAMINER OG MINERALER!

6PAK Nutrition LIFE PAK anbefales for alle utøvere, som sliter med vitamin- og mineralmangel. Å bruke produktet i fast tilskudd gir en positiv virkning på immunsystemet og den generelle tilstanden til kroppen. Det er verdt å huske at vitaminer og mineraler er nødvendige for riktig arbeid og funksjon av hele kroppen.

SOLIDE DOSER AV PLANTEEKTSTRAKTER I HVER DOSE!

Vitaminer og mineraler danner grunnlaget for en riktig funksjon av menneskekroppen. Problemer kan likevel dukke opp i det øyeblikket det oppstår en mangel på disse (det kan føre til svekkelse av kroppen, og i ekstreme tilfeller til alvorlige helseproblemer). Dessverre er de ikke syntetisert av kroppen og det er et behov for å få de gjennom kosten eller med støtte fra et profesjonelt tilskudd. Det skal bemerkes at den økte fysiske aktiviteten også fører til et større behov etter mikro- og makroelementer.

DET ELIMINERER MANGELEN PÅ DE VIKTIGSTE VITAMINENE OG MINERALENE!

Vitaminer har mange funksjoner i menneskekroppen, inkludert biokatalysatorer. De har en innvirkning på de oppnådde økningene av tørr-kroppsmassen, derfor er det også viktig å ta vare på en riktig mengde av disse i kostholdet. De formidler i metabolske transformasjoner og støtter avgiftning av kroppen. Man kan ikke glemme deres innflytelse på det riktige arbeidet av det endokrine- og immunsystemet. Mange bryr seg om innholdet av proteiner, karbohydrater og fett i deres måltider, og glemmer et så viktig aspekt som hvordan tilfredsstille kroppens behov for vitaminer. Deres utilstrekkelige antall kan føre til en begrensning av de oppnådde resultatene og den fysiske formen.

D-vitamin gir god absorpsjon av kalsium, noe som er svært viktig for å opprettholde helsen til bein og tenner. En av de viktigste tingene for utøvernes oppnådde resultater er: E-vitamin (er en forutsetning for regenerering etter anstrengelse og reduserer muskeltretthet), C-vitamin (bortsett fra å påvirke immunsystemet, deltar den i syntesen av nye kollagenproteiner, og dermed akselerer regenerering av ledd og bindevev). B-vitaminer derimot, bidrar til metabolske endringer (karbohydrater, fett og proteiner), og forkorter tiden som er nødvendig for fullstendig regenerering, støtter syntesen av nye proteinlegemer- dermed støtter de veksten av fat-free muskelmasse.

Mineraler står for mindre enn 4% av kroppsmassen. De utfører en rekke roller, inkludert regulerende og byggende. Det er derfor deres langvarige mangel fører til mange forstyrrelser i hele kroppens funksjon.

Preparatet inneholder blant annet: kalsium (som deltar i koagulasjon, støtter muskelarbeid og er ansvarlig for mineralisering av bein og tenner), magnesium (en av de viktigste elektrolyttene som bestemmer den riktige metabolismen og støtter nervesystemet) og jern, som deltar i hemoglobinsyntesen (muliggjør riktig transport av oksygen) og styrker immunsystemet. Mens sink er en av de viktigste mineralene på grunn av sin påvirkning på det endokrine systemet (testosteronnivå). Den støtter også DNA-syntesen, deltar i energistyringen i kroppen.

GJENNOMTENKT FORMEL RETTET MOT DE MEST KREVENDE UTØVERNE!

6PAK Nutrition LIFE PAK inneholder også krom (påvirker sukkernivået i blodet positivt), alfa-liposyre (ALA) (deltar i metaboliseringen av næringsstoffer, støtter kampen mot frie radikaler) og grønn te-ekstrakt som er en kilde til naturlige polyfenoler.
Tilsetningen av piperin (avledet fra sort pepperekstrakt) har en positiv påvirkning på assimileringen av hver porsjon.

Som du kan se, er formuleringen av preparatet ekstremt godt gjennomtenkt, og dosene av individuelle ingredienser er valgt på en måte som støtter kroppen maksimalt i mangeltilfeller.

6PAK NUTRITION LIFE PAK- PROFESJONELL STØTTE I SUPPLEMENTASJON!

OBS! Produktbeskrivelser på Muskelsone.no er opphavsrettslig beskyttet. Kopiering av bilder og produktbeskrivelser som er lagt ut på vår nettside www.muskelsone.no er strengt forbudt!!! Pris for en av våre produktbeskrivelser er 50 000 kroner netto.


Spesifikke referanser

Innhold: 3 g - 1 porsjon
Kalium 300 mg (15%)
Magnesium 150 mg (40%)
Kalsium 120 mg (15%)
Vitamin C 250 mg (313%)

Bitter oransje ekstrakt

inkludert bioflavonoider

83 mg

50 mg

Krom 150 mg (375%)

Grønn te ekstrakt

inkludert polyfenoler

50 mg

25 mg

Vitamin E 20 mg (167%)
Alfa liposyre 20 mg
Biterott i pulver 30 mg
Niacin 30 mg (188%)
Tiamin 20 mg (1818%)
Riboflavin 20 mg (1429%)
Jern 3 mg (21%)
Pantotensyre 12 mg (200%)

Svart pepper ekstrakt

inkludert piperine

1 mg

95 mcg

Mangan 3 mg (150%)
Vitamin B6 10 mg (714%)
Kobber 0,5 mg (50%)
Vitamin A 1200 mcg (150%)
Folsyre 400 mcg (200%)
Selen 75 mcg (136%)
Krom 150 mcg (375%)
Biotin 300 mcg (600%)
Vitamin D 10 mcg (200%)
Vitamin B12 15 mcg (400%)
Sink 10 mg (100%)
Molybden 50 mcg (100%)

Anbefalt daglig dose: 3 g pulver per dagen


MERKNADER:
Kosttilskudd / Matvare som erstatter hele dagen diett, for vektkontroll.
Det kan ikke brukes som erstatning eller erstatning for et variert kosthold.
Ikke overskrider anbefalt daglig inntak.
Produktet bør ikke brukes av ammende mødre og gravide kvinner.
Oppbevares utilgjengelig for små barn.
Oppbevares på et tørt sted ved romtemperatur opp til 25°C. Beskytt mot lys.

Du liker kanskje også