The Butcher Pre-workout - 525g

kr 449,00
Inklusive MVA
Hvis målet er å føle deg maksimalt psyket til å angripe vektene i gymmet er The Butcher noe for deg.

Det er på tide å slakte tretthet og få ut villdyret i deg. Anbefalt av Daniel Atterhagen, treningsprofilen kjent fra TV.

Velg smak:
Antall
På lager

  •  Sikkerhet og personvern Sikkerhet og personvern
  • Frakt Frakt
  • Retur regler Retur regler

BLOODY BULL har endret navn til Energy Drink (kun navnet er endret)

  • Kraftig NO-stimulering gir muskelpump og trykk
  • Hemmer melkesyre effektivt
  • Sterk oppkvikkende effekt
  • Gir et skarpt fokus
  • Betydelige doser av alle virkestoffer - 20 g per porsjon

Swedish-Supplements har i lang tid samlet vitenskapelig kunnskap om ingredienser og hvordan å skape produkter med ekte følbar effekt og hvordan de biokjemiske mekanismene kan utnyttes fullt ut. Etter flere år med utvikling er The Butcher endelig her. Høyt dosert Preworkout produkt med populære ingredienser i nøye gjennomtenkte doseringer for å gi deg det lille ekstra som kan øke dine prestasjoner. Blandingen av L-citrullin, L-AAKG, buffer salter, kreatin og beta-alanin gir en sterkt økning av blodstrøm til muskelen, en kraftig pump og en økt eksplosivitet og melkesyreresistens. Koffein urteekstrakter og aminosyrer bidrar til et knivskarpt fokus gjennom økter uten noe følelse av krasj etterpå. Den betydelige energi boosten kommer fra synergi mellom koffein, Glucorolactone og aminosyrene Taurin og Tyrosin og gir sterkt vasodilaterende effekt som raskt fyller blodet med energi og musklene med oksygen.

OBS! Produktbeskrivelser på Muskelsone.no er opphavsrettslig beskyttet. Kopiering av bilder og produktbeskrivelser som er lagt ut på vår nettside www.muskelsone.no er strengt forbudt!!! Pris for en av våre produktbeskrivelser er 50 000 kroner netto.


Spesifikke referanser

ean13
7350069380777

Pump insane matrix

AAKG

3500 mg

Citrullin malat

2000 mg

Natrium citrat

1500 mg

Arginin HCL

1000 mg

Kalium klorid

100 mg

Crazy energyfusion matrix

Tyrosin

1000 mg

Kolinbitartrat

750 mg

Taurin

500 mg

Koffein

250 mg

Amaranthus Cruentus

250 mg

Glukuronolakton

100 mg

Niacin

10 mg

Lact-away matrix

Beta alanin

3300 mg

Kreatin monohydrat

2000 mg

Tricreatin malat

2000 mg

Kalcium fosfat

900 mg

Miner-vit stack

Magnesium bisglysinat

800 mg

- Hvorav magnesium

160 mg

Vitamin C

200 mg

Innhold: Beta Alanin, Arginine alfaketoglutarat, Citrulline Malate, kreatin monohydrat, Tricreatin malat, natriumsitrat, Arginine HCL, tyrosin, kalsiumfosfat, kolinbitartrat, magnesium bisglycinate, taurin, askorbinsyre, koffein, Amaranthus Cruentus, Glukorolakton, kaliumklorid, niacin, aroma, farging: E-150c, søtningsmiddel. Aspartam *, acesulfam-K
* inneholder en fenylalaninkilde.

Anbefalt forbruk: Bland en scoop (20 g) med 300-400 ml vann. Og drikk ca 30 minutter før trening. Ikke overskrid anbefalt dose. Må Ikke inntas inntil 4 timer før søvn.

Du liker kanskje også