Intra Edge - 720g - Fruit Punch

kr 449,00
Inklusive MVA
Vår INTRA EDGE - treningsformel er basert på ren Cluster Dextrin®, forgrenet dextrinkarbohydrat, som er en ny type dextrin som produseres fra amylopektin.
Velg smak:
Antall
På lager

  •  Sikkerhet og personvern Sikkerhet og personvern
  • Frakt Frakt
  • Retur regler Retur regler

Intra Edge - 720g - Fruit Punch

  • Inneholder essensielle aminosyrer
  • Kan øke utbytte av trening
  • Mild for magen

Vår INTRA EDGE - treningsformel er basert på ren Cluster Dextrin®, forgrenet dextrinkarbohydrat, som er en ny type dextrin som produseres fra amylopektin.

Cluster Dextrin® er meget løselig i vann og løsningen er svært stabil under lagring. Cluster Dextrin® bidrar lite til osmotisk trykk, noe som betyr at den absorberes veldig fort uten negative tarmproblemer.

INTRA EDGE gir også store mengder av viktige BCAA-aminosyrer og mange andre viktige, muskelcellevolumfremmende ingredienser. Den generelle økningen i hydrering (delvis på grunn av inklusjon av glycerolmonostearat) og i cellevolumstatus forårsaker enorm pump, og det virker som en mekanisk utløser for muskelproteinsyntese (vekst) på toppen av effekten av trening!

Godt gjennomtenkt forhold av alle ingrediensene gjør det mulig å finne den beste doseringen for dine individuelle behov!

OBS! Produktbeskrivelser på Muskelsone.no er opphavsrettslig beskyttet. Kopiering av bilder og produktbeskrivelser som er lagt ut på vår nettside www.muskelsone.no er strengt forbudt!!! Pris for en av våre produktbeskrivelser er 50 000 kroner netto.


Spesifikke referanser

Næringsinnhold per 24g (2 scoops)

Energi

252 KJ
60 kcal

Fett
- hvorav mettet

0 g
0 g

Karbohydrat (fra Cluster Dextrin®)
- hvorav sukkerarter

15 g
0 g

Protein

0 g

Salt

0,11 g

L-Leucine

1250 mg

L-Citrulline

1000 mg

L-glutamin

1000 mg

Taurin

900 mg

Glycerolmonostearat

750 mg

L-isoleucin

625 mg

L-Valin

625 mg

Glysin

500 mg

Propionyl L-karnitin-HCI
- hvorav Carnitine

500 mg
308 mg

Innhold: Cluster dextrin® - høyt forgrenet cyklisk dextrin, l-leucin, l-citrullin, l-glutamin, taurin, flavours (kiwi, apricot, cantaloupe), glycerolmonostearat, surhetsregulerende middel (sitronsyre), l-isoleucin, l-valin , glycin, propionyl-l-karnitin-hci, søtningsmidler (sukralose, acesulfam k), natriumklorid, fortykningsmiddel (xanthan gum), farge (rødbetrød).

Bruksanvisning: Bland 1 servering (24 g) med 500 ml vann og drikk det under treningen.

Allergen info: Produsert i et anlegg som behandler melk, egg, gluten, soya, peanøtter, nøtter, selleri, fisk og krepsdyr.

Advarsler: Bruk dette produktet sammen med mat som en del av et sunt, balansert kosthold, ikke som en erstatning for dette. Oppbevares utilgjengelig for barn!

IKKE OVERSKRID DEN ANBEFALTE DAGLIG DOSERINGEN!

Du liker kanskje også