Self Whey Shake - 3kg

kr 699,00
Inklusive MVA
Whey Shake Protein er perfekt for deg som ønsker et hurtigvirkende proteintilskudd som støtter en rask og effektiv restitusjon rett etter trening. Produktet inneholder alle de viktige essensielle aminosyrene og er velegnet for å reparere og bygge muskulat
Antall
På lager

  •  Sikkerhet og personvern Sikkerhet og personvern
  • Frakt Frakt
  • Retur regler Retur regler

Self Whey Shake - 3kg

Hurtigvirkende myseproteiner

  • Høyt proteininnhold!
  • Stimulerer muskelvekst!
  • Lett å blande ut
Whey Shake Protein er perfekt for deg som ønsker et hurtigvirkende proteintilskudd som støtter en rask og effektiv restitusjon rett etter trening. Produktet inneholder alle de viktige essensielle aminosyrene og er velegnet for å reparere og bygge muskulatur.Whey Shake Protein er fremstilt av de beste råvarene som blir skånsomt filtrert og foredlet med den nyeste ultrafiltreringsteknologien. Resultatet er et meget velsmakende proteintilskudd som ivaretar de verdifulle biologiske mikropartiklene i myseproteinet (glykomakropeptider, immunglobuliner, laktoferin og laktoperoksidase) på naturens premisser.

OBS! Produktbeskrivelser på Muskelsone.no er opphavsrettslig beskyttet. Kopiering av bilder og produktbeskrivelser som er lagt ut på vår nettside www.muskelsone.no er strengt forbudt!!! Pris for en av våre produktbeskrivelser er 50 000 kroner netto.

Spesifikke referanser

Innhold per porsjon 30 gram:

Kcal: 160

Protein: 22g

Karbohydrater: 2,4g

Fett: 2,4g

Vitamin D: 3,4mcg

Vitamin B12: 4,3mcg

Zink: 6 mg

Magnesium: 170g

Innhold Self Whey Shake Vanilje:
Whey Protein, Maltodextrine, Lecitin, vegetabilsk fett, aspartam, vanilje aroma (Vitamin D, Vitamin B12, Zink, Magnesium).

Innhold Self Whey Shake Jordbær:
Whey Protein, Maltodextrine, Lecitin, vegetabilsk fett, beet root red, aspartam (Vitamin D, Vitamin B12, Zink, Magnesium).

Innhold Self Whey Shake Sjokolade:
Whey Protein, Maltodextrine, Lecitin, vegetabilsk fett, fettredusert kakao pulver, aspartam (Vitamin D, Vitamin B12, Zink, Magnesium).

Bruksanvisning: Bland 30 gram (1 skoop) med 2-3 dl vann eller melk. Inntas 1-3 ganger daglig for å sikre ditt daglige behov for proteiner.

Du liker kanskje også