Beta Alanine 700 Trec Nutrition 120kaps

kr 139,00
Inklusive MVA
Beta-alanin 700 inneholder ingredienser av høyeste kvalitet som støtter kroppen under intensiv og langvarig fysisk trening.
Antall
På lager

  •  Sikkerhet og personvern Sikkerhet og personvern
  • Frakt Frakt
  • Retur regler Retur regler

Beta Alanine 700 Trec Nutrition 120kaps  • Øker nivåene av Carnosine i musklene
  • Forbedrer utholdenhet og effektivitet
  • Effektiv dose av beta-alanin
 
Beta-alanin 700 inneholder ingredienser av høyeste kvalitet som støtter kroppen under intensiv og langvarig fysisk trening. Beta-alanine er den viktigste forløperen til Carnosine, som er en naturlig buffer. BETA-alanine 700 reduserer forsuring av muskler, noe som bidrar til å øke deres eksplosive kraft og effektivitet under trening.
Den øker også effektivt restitusjon etter trening.
BETA-alanine 700 anbefales i alle idretter, både aerob og anaerob.

OBS! Produktbeskrivelser på Muskelsone.no er opphavsrettslig beskyttet. Kopiering av bilder og produktbeskrivelser som er lagt ut på vår nettside www.muskelsone.no er strengt forbudt!!! Pris for en av våre produktbeskrivelser er 50 000 kroner netto.


Spesifikke referanser

Innhold: 4 kaps.
Beta alanin
2800 mg

ANBEFALT FORBRUK:

Treningsdager: 4 kapsler 30 minutter før trening
Treningsfriedager: 2 kapsler 2 ganger til dagen.
Totalt 4 kapsler

Konsumere umiddelbart etter forberedelsen. Ikke overskrider anbefalt daglig dose. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert og balansert kosthold. Et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil anbefales.

ADVARSEL:
Anbefales ikke for barn, gravide og ammende kvinner eller i tilfelle overfølsomhet overfor noen formell ingrediens. Noen individer kan oppleve en følelse av prikking eller følelsesløshet etter forbruket. Dette er en midlertidig effekt som tilskrives sterk effekt av beta-alanin. Det påvirker ikke helse. Oppbevares utilgjengelig for barn. Tillatelig lumping av et produkt påvirker ikke kvaliteten på produktet.